Voordelen Prostor Parasols

woensdag 14 december 2016
Onder een parasol, uit de wind, onder een terrasoverkapping: hoe u uw terras indeelt in functie van je huis en tuin, speelt steeds een belangrijkere rol. U wilt genieten van de zon of u wilt maximale schaduw, ieder plekje in de tuin vraagt extra aandacht. Bij het indelen van uw terras is het dan ook zeer belangrijk stil te staan of u kiest voor een ronde, vierkante, extra grote parasol, een pergola....Misschien wilt u uw parasol vastgeankerd in de grond met een grondanker, hier hou je best rekening mee vòòr de aanleg van je terrasverharding. De wintermaanden is de ideale tijd om uw zomerterras te ontwerpen!

Wij geven alvast een aantal tips en voordelen.

DE VOORDELEN VAN EEN PROSTOR PARASOL

Laat ons u inspireren voor de start van de zomer en zomervakantie, met leuke avonden met familie of vrienden, een lekkere bbq, een feestje op uw terras, ...

Geniet maximaal op elk moment van het buitenleven.

De voordelen van onze zonnebescherming bij uw buitenactiviteit ?

1 DE TERRASOVERKAPPING, PARASOL BESCHERMT TEGEN DE ZON...

Stel u heeft geluk met de zon en die schijnt in alle hevigheid. Dan kunnen uw gasten, uw drank en uw eten toch in de schaduw dankzij de schaduwoplossingen van Prostor. Kiest u voor onze Cabana, dan kunt u met een vlotte beweging het schuifdak volgens wens openen of sluiten. Zo kunt u het zonlicht op het terras of in de tuin perfect doseren. Verkies je onze P7 parasol, dan kan deze parasol 300° draaien rond zijn as. Zo hebt u met één parasol schaduw op elk moment van de dag. Daarnaast kunt u ook opteren. Daarnaast kunt u ook opteren om deze parasol op tegelvoet met zwenkwieltjes te plaatsen welke u de vrijheid geven deze op eender welke plaats op uw terras te plaatsen. Met onze P6 parasol kunt u dan perfect kiezen voor één, twee, drie of vier parasols op één mast. Moduleerbaar en apart sluitbaar.

2 ...EN TEGEN EEN KLEINE BUI !

Het weer speelt ons regelmatig parten. Tussen de plensbuien, de motregen, de opklaringen en de felle zon, weten wij eigenlijk niet meer goed wat te dien. Maar laat dit uw buitenactiviteiten zeker niet dwarsbomen. Bij een kleine bui heeft het doek een waterdichtheid tot >300mm waterkolom. Bovendien zijn de doeken wasbaar en makkelijk te vervangen. Voor onze horecapartners: dankzij onze regengoten is iedereen beschut bij lichte regen.

3 DE VELE OPTIES LATEN TOE VAN DE AVOND TE GENIETEN TOT EEN HEEL STUK IN DE NACHT

De opties van onze schaduwoplossingen worden pas echt nuttig bij het vallen van de avond waarbij de terrasomgeving een gezellige buitenstek wordt. De terrasverwarming verdrijft de eerste kilte. Terwijl de LED verlichting net die nodige sfeertoets aanbrengt om het lounge gevoel te creëren. Zo krijgt uw feestje een extra dimensie.

4 EEN TERRASOVERKAPPING, PARASOL LEENT ER ZICH PERFECT TOE OM EEN SPECIFIEKE SFEER TE CREËREN

Verplaats het ganse gebeuren naar buiten. Zo hoeft uw binnenruimte geen chaos te worden na het bezoek van uw gasten, maar kan alles verder buiten doorgaan. Met de dimbare LED verlichting kiest u de gewenste avondsfeer.

Uw terrasoverkapping staat naast een zwembad? Dan is dit de ideale combinatie voor een "soirée tropical". Knusse ligstoelen, kleurrijke cocktails, een warme duik, ....zo hoort een zomer te beginne.

Besluit:

Met Prostor schaduwoplossingen bepaal je zelf je ontwerp, schaduw en sfeer buiten op je terras !
Terug naar boven