Op zoek naar een gebruiksvriendelijke en kwalitatieve horeca parasol ?

De Prostor horecaparasols zijn al verkrijgbaar vanaf een oppervlakte van 6 m² tot 38 m² en zijn configureerbaar voor elk restaurant, hotel of café . Verschillende modules kunnen gecombineerd worden om een groot terras te voorzien van schaduw. Het stijlvol design trekt meteen de aandacht van iedere bezoeker en de parasols zijn zeer eenvoudig te bedienen. Personaliseer naar wens en geniet vele jaren van deze onderhoudsvriendelijke zonwering.

Belgische top kwaliteit horeca parasols sinds 2003
Tijdloos parasol design
Alle parasol onderdelen zijn afzonderlijk verkrijgbaar
Extreem duurzaam en ecologisch
Gebruiksvriendelijke en innovatieve horeca parasols

Een professionele parasol voor horeca: een must voor uw zaak

Een parasol voor horeca wordt het hele jaar door druk gebruikt. Het is dus erg belangrijk dat de parasol tegen een stootje kan. Onze ingenieurs bij Prostor ontwikkelen op uw maat duurzame, stevige en functionele bescherming tegen de zon en Uv-stralen. Ook de laatste trends qua design en kleuren worden nauw opgevolgd.

Onderhoudsvriendelijkheid is voor u echt belangrijk. Het parasoldoek is vuil- en waterafstotend en behoudt steeds zijn kleur. Bovendien zijn de doeken wasbaar en makkelijk te vervangen. De Prostor parasols worden vervaardigd met hoge kwaliteitsmaterialen en kunnen uitgerust worden met verschillende opties zoals parasol verlichting en parasol verwarming die zorgen voor de juiste sfeer op uw terras.

Stijlvol design en uiterst gebruiksvriendelijk

Dankzij ons gepatenteerd ‘One Move System’ zijn de horecaparasols zeer gemakkelijk in gebruik. De parasol wordt in één glijbeweging eenvoudig geopend en gesloten. Hoe sterk en robuust de parasols ook zijn, u hoeft geen krachtpatser te zijn om ze snel en eenvoudig te gebruiken. In de horeca is het belangrijk dat het terras snel kan geopend of gesloten worden en daarom laten onze parasols zich door één glijbeweging bedienen. U hoeft zich ook geen zorgen te maken om tafels en stoelen te verplaatsen, ook daar hebben we aan gedacht. U verliest een zo minimaal mogelijke grondoppervlakte dankzij grote over schaduwing met één mast.

Prostor P6 Chantilly

Maak van uw horecaterras een trekpleister

Als u kiest voor een Prostor Parasol zoals bijvoorbeeld de Vrijhangende Parasol Prostor P6 zorgt u ervoor dat uw terras ook herkenbaar wordt. Er zijn steeds meerdere uitvoeringen van de parasols beschikbaar en dat in verschillende kleuren. Maak ook een keuze uit een breed assortiment aan kleurvaste parasoldoekkleuren en laat deze bedrukken naar wens. Personaliseer nog verder dankzij onze extra opties zoals stralingswarmte, dimbare ledverlichting of aaneengeschakelde regengoten. En kies een bevestiging die bij de wensen van uw terras aansluit.

Bij Prostor wordt kwaliteit gecombineerd met een stijlvol design en een gebruiksvriendelijke functionaliteit. Laat u inspireren door realisaties van onze dealers.

Meer weten over
onze parasols?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Dan helpen we je graag verder.

Onze parasol specialisten staan voor je klaar.