Verwelkom de zon met onze slimme oplossingen voor uw terras

  • Parasol

    Bekijk details

Ruime keuze duurzame en gebruiksvriendelijke parasols

Een parasol is de meest gebruikte vorm van zonwering en ook de meest flexibele oplossing.
Een tuinparasol creëert een aangename schaduw en biedt bescherming waar je maar wilt.

Eenvoudige bediening én een onderhoudsvriendelijke parasol

De Prostor parasols hebben een groot gebruiksgemak, bepaalde types zijn zelfs uitgerust met het gepatenteerd ‘One Move System’ dat toelaat om de parasols in één glijbeweging eenvoudig te openen en sluiten. Een onderhoudsvriendelijke parasol vinden wij erg belangrijk, daarom zijn onze producten vervaardigt uit duurzame en UV bestendige materialen. Bovendien zijn alle parasoldoeken wasbaar en makkelijk te vervangen. Maximaal genieten? Check!

Bij Prostor wordt kwaliteit gecombineerd met een stijlvol design en een gebruiksvriendelijke functionaliteit. Ontdek het volledig assortiment parasols LINK

Design troef : zweefparasol, muurparasol of vrijstaande parasol

Dankzij de jarenlange ervaring en uitstekende kwaliteit van Prostor, komen onze parasols op ieder terras volledig tot hun recht. Onze parasols zijn beschikbaar in verschillende modellen en verschillende configuraties zijn mogelijk , zowel ronde als vierkante parasols voor kleine, middelgrote of grote terrassen zodat de beschikbare ruimte steeds zo optimaal mogelijk beschermd wordt tegen het zonlicht.

Voor elk terras bestaat de perfecte parasol: een vrijhangende parasol, ook wel een zweefparasol genoemd, zorgt voor extra comfort en plaats. Een muurparasol is perfect voor kleine terrassen en een staande parasol is perfect om schaduw te brengen boven de tafel. U kan kiezen voor een verplaatsbare voet, een tegelvoet of een verankering in de grond. Dankzij de vele optiemogelijkheden personaliseer je volledig naar wens: afwerking, doekkleur, verwarming, verlichting, …

Bekijk al onze parasols of stel vandaag nog uw vraag via ons contactformulier. Prostor verkoopt zijn op maat gemaakte parasols enkel via een erkend dealernetwerk [LINK: vind een verdeelpunt] voor meer info over de plaatsing en prijs van uw parasol.

Verhoog de omzet van uw zaak dankzij een professionele horeca parasol

Een stijlvolle design parasol trekt de aandacht en creëert een aangename omgeving waar het fijn tafelen is. U gebruikt uw terras en parasol het hele jaar door, het is dus van het grootse belang dat een parasol voor uw horeca zaak tegen een stootje kan. Speciaal voor horeca produceren wij duurzame, stevige maar vooral ook een functionele parasols. Wij vinden het belangrijk dat zelfs een grote parasol vlot te bedienen is. De parasol kan steeds worden afgestemd op uw wensen qua design, kleur, afwerking en opties zoals verlichting en verwarming.

Advies op maat van uw project? Neem dan contact met een Prostor verdeelpunt in uw buurt


Terug naar boven