Onze parasols,
uw bescherming tegen de zon

Dankzij de jarenlange ervaring en uitstekende kwaliteit van Prostor, komen onze parasols op ieder terras volledig tot hun recht.

Onze parasols zijn beschikbaar in verschillende modellen en verschillende configuraties zijn mogelijk. Prostor beschikt over een uitgebreid gamma aan vierkante parasols, ronde en rechthoekige parasols voor kleine, middelgrote of grote terrassen. Of u nu kiest voor een vrijstaande parasol, een vrijhangende parasol of een muurparasol, uw beschikbare ruimte wordt met een Prostor parasol steeds zo optimaal mogelijk beschermd tegen het zonlicht en/of regen.

Personaliseer uw Prostor parasol volledig naar wens dankzij de vele opties: bepaal zelf de afwerking en doekkleur, maar ook een parasol met verwarming of parasol met ledverlichting behoren tot de mogelijkheden.

Belgische topkwaliteit parasols sinds 2003
Gebruiksvriendelijke tuin - en terrasparasols
Extreem duurzaam en ecologisch
Tijdloos parasol design
Alle parasol onderdelen zijn vervangbaar

Een stijlvolle parasol op uw maat
in 3 eenvoudige stappen

Een kwalitatieve parasol in de tuin is echt onmisbaar geworden als u optimaal wilt genieten op zonnige dagen. Wist u trouwens dat een parasol de warmte vasthoudt en u zo ook ‘s avonds nog laat nagenieten van uw favoriete plekje in tuin? Prostor parasols combineren een stijlvol design met zeer hoge kwaliteit van materialen en een gebruiksvriendelijke functionaliteit. De parasols zijn gemakkelijk te gebruiken door iedereen : eenvoudig geopend en gesloten. Ontdek hier alles wat u moet weten over het kiezen van de perfecte parasol voor uw tuin:

01

Ken uw schaduw wens

De eerste stap naar de ideale parasol voor uw tuin of terras is bepalen waar u schaduw wenst te creëren. Is schaduw boven de eettafel en loungezetel voldoende? Of wenst u eerder schaduw over het volledig terras? 

Is een combinatie van zon en schaduw een must voor u? Dan biedt de multifunctionele Prostor P6 parasol u een unieke oplossing waarbij u met één parasolsysteem een schaduw ruimte creëert tussen 6 m² en 38 m².

Prostor biedt voor elke schaduwwens de gepaste schaduw oplossing! 

Prostor P6 vrijhangende Parasol
02

Zweefparasol, staande parasol of muurparasol?

Het meest gekende type is ongetwijfeld de klassieke vrijstaande parasol waar de mast zich centraal bevindt.

Mogelijk is een zweefparasol (of vrijhangende parasol) meer aangewezen voor de bestaande schaduwnood? Hierbij staat de voet naast de tafel en word je niet gehinderd door de mast of de voet. Daarnaast kan je ook de parasol 300° rond zijn as laten draaien (enkel op de Prostor P7 vrijhangende parasol). Dit zorgt ervoor dat u de hele dag door uw schaduw kan behouden, waar de zon zich ook bevindt.

Of ga voor een muurparasol. Deze parasol biedt een flexibele oplossing bij plaatsgebrek op het terras.  Bovendien biedt dit soort parasol je de flexibiliteit om de hele dag door beschut te zitten voor de zon. Daarnaast kies je welke vorm het best past op uw terras: een ronde, rechthoekige of vierkante parasol. We bieden ook de keuze uit kleine parasols met een diameter vanaf 2.70m tot extra grote parasols met 4.20m doorsnede.

Uiteindelijk kan er ook nog gekozen worden voor opstellingen waarbij er 1-4 van die doeken tegelijkertijd open staan. Kortom, voor elke schaduwliefhebber een oplossing naar wens.

Prostor p8 vrijstaande parasol
03

Personaliseer uw parasol

Stel uw parasol op maat samen. 

Zo veel mogelijk genieten van uw parasol tijdens elk seizoen? Dan bieden we de mogelijkheid aan uw parasol met verwarming uit te rusten. Regengoten aanbrengen tussen de doeken, ook dat is geen probleem! Lekker lang nagenieten, dan is onze parasol met ledverlichting uw beste parasol keuze.

Is rood je favoriete kleur of geniet je liever van de schaduw onder een blauw doek? De mogelijkheden zijn legio. Aan u de keuze.

Bovendien bieden we de mogelijkheid aan uw horeca parasol te personaliseren met uw logo en huisstijl. Blink uit dankzij uw bedrukte parasol. 

Prostor parasolbedrukking

Ontdek onze collectie 2024

Ons ruime gamma parasols nog eens overzichtelijk doorbladeren? Onze catalogus met collectie 2024 biedt je alle inspiratie die je wenst: van vrijstaande parasols, vrijhangende parasols tot muurparasols

Meer weten over onze parasols?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw terras of tuin? Dan helpen we je graag verder.

Onze parasol specialisten staan voor je klaar.