Verwelkom de zon met onze slimme oplossingen voor uw terras

Niets is zaliger dan genieten van een zonovergoten dag. En wanneer de zon te fel wordt, zoeken we even beschutting en verfrissing in de schaduw. De ideale plek om een boek te lezen, wat te genieten van de fauna en flora of heerlijk te tafelen of te aperitieven … Prostor maakt er een erezaak van om dat plekje in de schaduw zo stijlvol en functioneel mogelijk in te vullen.

Altijd een oplossing op maat van uw behoeften

Als specialist in de ontwikkeling en de verkoop van innovatieve parasolsystemen biedt Prostor oplossingen aan voor zowel kleine als grote terrassen, zodat de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk benut wordt. De Prostor-producten zijn er voor de particuliere gebruiker en voor professionele projecten, zowel in het midden- als in het hoge segment. En altijd met dezelfde onberispelijke kwaliteit!

Prostor P6 realisatie Helsingborgcafe Zweden

Mooi om te zien, makkelijk te gebruiken

Die topkwaliteit wordt gecombineerd met een stijlvol design en een gebruiksvriendelijke functionaliteit. Zodat u zonder inspanning kunt genieten van uw Prostor parasol. De combinatie van superieur aluminium en een hoogwaardig doek garanderen u een duurzame en slimme oplossing voor uw tuin of terras.

Prostor P7 realisatie Crowne Plaza

Belgische top kwaliteit, sterke service

De familie Brutsaert – bezieler van zowel Brustor als Prostor – heeft meer dan 50 jaar ervaring in zonwering. Door permanent de vinger aan de pols te houden van de nieuwste trends en technologieën – in combinatie met een sterke service – maken we onze ambitie en onze dagelijkse motivatie waar: de tevredenheid van onze klanten. Zij kunnen rekenen op de topkwaliteit van parasols die volledig in België gemaakt worden door een ervaren en deskundig team. Onze sales service verloopt via een netwerk van vakhandelaars en distributeurs die de markt door en door kennen. 

Dankzij onze tevreden klanten groeien we uit onze voegen en verhuizen we in het najaar van 2023 naar onze nieuwe vestiging op Evolis Park te Zwevegem, West Vlaanderen, België.

Prostor P6 realisatie Markt Hasselt