Matterne Outdoor

Of het nu gaat om je huis, tuin of kantoor, Matterne Outdoor biedt een breed gamma aan Outdoor Living (pergola's) en zonwering oplossingen op maat.

Prostor P6

De Prostor P6 is een functionele en modulaire parasol met een oppervlakte tot 38 m2. Tot 4 parasols kunnen op één paal gemonteerd worden. Uitgerust met verwarming en LED-verlichting is hij geschikt voor zowel professionele partners als particulieren. De P6 is licht in gebruik, kan in 5 seconden openen en kan tevens aan een muur worden bevestigd.

Meer weten over onze parasols?

PROSTOR P7

De Prostor P7 is een duurzame en stijlvolle parasol die tot 300° kan worden gedraaid. Hij beschikt over een One Move systeem waardoor u de parasol kan openen en sluiten met minimale inspanning. 

PROSTOR P8

De Prostor P8 is een grote vrijstaande en stijlvolle parasol. Het heeft een stijlvol en functioneel ontwerp met optionele LED verlichting en verwarming. De P8 is zeer licht in gebruik, opent in 5 seconden en is perfect voor wie groot denkt. Bescherm uzelf tegen de zon met de Prostor P8 parasol.

4 showrooms

-Matterne Outdoor Embourg, Voie de l’Ardenne 117, 4053 Embourg (Chaudfontaine)

-Matterne Outdoor Marche, Rue du Parc Industriel 26, 6900 Marche-en-Famenne

-Matterne Outdoor Gembloux, Chaussée de Tirlemont 34C, 5030 Gembloux

-Matterne Outdoor Malmedy, Avenue Monbijou 34A A, 4960 Malmedy

Over Prostor

Prostor, een familiebedrijf met 50 jaar expertise in zonwering. We vieren ons 20-jarig bestaan als producent van hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parasols voor zowel professionals als particulieren.

Kwaliteit
Ervaring
Vakmanschap
Service

Matterne Outdoor
Voie de l’Ardenne 117
4053 Embourg
België

Contact Matterne Outdoor