Het hele jaar rond genieten van je Prostor Parasol

21.09.2022 - Reading time
2 min

De zomer maak je zelf. Het is een eeuwenoud cliché maar  in elk cliché schuilt veel waarheid. Wie zegt dat je enkel in de zomer kan genieten van én onder je Prostor parasol? We zetten graag enkele van onze parasol accessoires in de kijker om je zomer te verlengen, met of zonder zon:

Parasol Regengoot

Een afritsbare regengoot die je tussen de individuele parasols kan bevestigen, zeg je? Klopt! De regengoot bevestig je eenvoudig en snel zonder hulpmiddelen en zorgt er voor dat je terras van de ergste regen gespaard blijft. Iets wat je gasten zeker op prijs zullen stellen!

PROSTOR Regengoot

Parasol Verwarming

Genieten van een mooie zonsondergang is zalig, enkel wordt het daarna wel wat frisjes. Gedaan met de fleece-dekentjes om je gasten warm te houden, dankzij de elektrische infra-rood verwarming baadt je terras in een warme gloed. Ideaal voor frisse nazomer-avonden of heerlijke herfstdagen. Turn the heat up!

Prostor Terrasverwarming

Parasol Verlichting

When the lights go out, schiet de Prostor parasol verlichting tot hulp. We bieden de keuze tussen geïntegreerde RGB LED of standaard LED verlichting. Beide systemen zijn aan en uit te zetten met een handige afstandsbediening en zorgen voor de juiste sfeer op die dagen waar de zon vroeger gaat slapen. En de nacht? Die blijft duren zolang jij dat wil...

Bescherm je parasol

Het doek van jouw Prostor parasol is standaard waterafstotend en schimmelwerend. Ze zijn dus gemaakt om tegen een stootje te kunnen. Langer genieten van je parasol? Dan biedt de waterdichte parasol beschermhoes deluxe bescherming tegen alle weersomstandigheden. Het onderhoudsproduct Prostor Guard is de manier om uw parasoldoek proper te houden. Naast de beschermingsfunctie zorgt de Guard er ook voor dat het doek waterafstotend blijft.

Beperk jezelf dus niet enkel tot de Indian Summer om na de zomer van jouw Prostor te genieten. De zomer maak je dankzij ons uitgebreid gamma aan accessoires helemaal zelf. Vragen of advies nodig om jouw zomer zo lang mogelijk te laten duren? Neem dan even contact op, we laten de zon graag voor je schijnen!